Første dag på Natur og udeliv.
Vi fik en fisk at kigge på.
Den havde forskellige tegn på dens krop, som man kunne bruge for at finde ud af, hvilken slags fisk vi har at gøre med.
Så blev den klippet op af Steven med en saks. Brug den afrundet "spids" af saksen for ikke at prikke hul i fiskenes indvolde.
Så er der tid til at lave suppe. Her sidder Pernille og skræller kartofler, forskellige slags gulerødder, løg, hvidløg og jordskokker som vi selv tog op af jorden lige inden.
Det er vigtig at bruge mange træspåner for at kunne tænde for bålet og små stykker træ som er tørt.
Så fik vi også selv lavet ost, fisk i dej og grøntsagssuppe.
På bålkomfuret blev suppen lavet.
Det er vigtigt at den skal stå på et plan underlag, hvor der ikke er for tørt. Ellers hæld vand på det område den skal stå.
Det er vigtigt at den skal stå på et plan underlag, hvor der ikke er for tørt. Ellers hæld vand på det område den skal stå.
Kiggede lige forbi - fint indlæg med god fotodokumentation. Det bliver spændende at følge jeres blog :-)
SvarSlet